‘Bonusi i Bebes’, Rama publikon informacionin e rëndësishëm për të gjithë prindërit

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditëne sotme me publikimin e informacionit përprindërit që kanë përfituar Bonusin e Bebes.

‘Që nga 1 janari 4092 fëmijë kanë përfituar çekun e bebes. Familjet e reja kanë përfituar 237 milion lekë. 1706 fëmijë të parë të çifteve të reja kanë përfituar nga 40.000 lekë bonus secili’, thuhet në videoinformacionine publikuar nga kryeministri Edi Rama.

‘Mirëmëngjes. dhe me këtë informacion për prindërit që kanë përfituar Bonusin e Bebes nga dita e parë e ketij viti e deri më sot, ju uroj një ditë të mbarë’, shkruan Rama bashkëngjitur videos.

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë informacion për prindërit që kanë përfituar Bonusin e Bebes nga dita e parë e ketij viti e deri më sot, ju uroj një ditë të mbarë 😊

Gepostet von Edi Rama am Mittwoch, 13. März 2019