Rudina Hajdari akuza për tre partitë e mëdha: Takoheni jashtë vendit, jua di shumë mirë kodet tuaja

Depuetja demokrate e cila gjatë gjithë seancës së sotme ka qenë mjaft aktive ka hedhur akuza ndaj partive kryesore të cilat sipas saj bëjnë pazare me njëri-tjetrin dhe takohen jashtë vendit.

“Ju vini këtu dhe flisni me opozitën jashtë. Unë i kuptoj shumë mirë kodet dhe e di shumë mirë që bëni dhe takime jashtë Shqipërisë dhe diskutoni cfarë do bëni dhe kujt do ja bëni qejfin. Po unë nuk bëhem pjesë e këtij skenari. Le të flasim për një sistem zgjedhor që e meriton Shqipëria”, u shpreh Hajdari.