25 operacione plastike, ja arsyeja (FOTO)

Nuk thonë kot që fiksimi është i keq.

Vajza që shihni në fotografi është aq shumë e fiksuar me Kim Kardashian sa ka bërë çdo gjë që t’i ngjajë asaj.

Jennifer Pamplona, nga Brazili, ka shpenzuar më shumë se 360 mijë dollarë për operacione plastike që në mënyrë të tillë të duket si ylli i reality show.

Ajo ka bërë 25 ndërhyrje estetike, në vithe.

Gjithashtu ajo ka hequr 8 brinjë, zvogëluar belin, ka bërë buzët, gjoksin, me pak fjalë s’ka lënë gjë pa bërë.

Nëse i ngjan apo jo Kim-it pas gjithë këtyre ndërhyrjeve dhe a ia ka vlejtur gjithë ai shpenzim monetar, vërtetojeni duke parë fotot e saj. /noa.al