Protesta, Lleshaj opozitës: Nuk do të bllokoni dot reformën në drejtësi dhe hapjen e negociatave.

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj thotë se personat që kryen akte dhu.ne ditën e djeshme gjatë protestës së opozitës do të marrin përgjigjen e duhur.

Në një deklaratë për median Lleshaj tha se me protesta të dhu.nshme opozita nuk do të bllokojë dot reformën në drejtësi dhe hapjen negociatave.

““Policia ishte gjithë kohës në zjarr. Ajo përballoi zjarrin dhe bo.mbat molotov të lëshuara nga masat.

Ky është i njëjti grup që ka bërë demonstrata të frikshme dhe 1997. Dhjetëra efektivë policie janë shtruar në spital.

Në rastin e dhu.nës ndaj një ishfunklsionari puiblik, që u dokumentua edhe në media, policia mund të kishte bërë më mirë.

Mirëpo , mos harrojmë se policia ndodhej gjithmonë nën zja rr e dh.unë”,

Me protesta të dhu.nshme nuk do të bllokoni dot reformën në drejtësi dhe hapjen negociatave. Dhu.nuesit do të marrin përgjigjen e duhur”- tha Lleshaj.

VIJON…

(TemA)