Sondazhi/ Cilët nga politikanët janë më të sinqertë? Kush kryeson e kush radhitet i fundit

Cilët nga figurat politike janë me të sinqerta në deklarimet e tyre publike? Shqiptarët e intervistuar nga GPF Inspiring Research, janë përgjigjur duke thënë se më i sinqertë në deklarimet publike duket kryeministri Edi Rama, me 42.5 %, pas tij ish-kryeministri Sali Berisha me rreth 29 %, Lulzim Basha vetëm me 10,2 %, ndërsa bie në sy se 4.8 % e përgjigjeve janë edhe për deputeten Rudina Hajdari, kryetare e grupit parlamentar demokrat.

Përqindjen më të ulët të sinqeritetit në deklarimet publike e ka presidenti Ilir Meta me 2.1 %.
Bie në sy se lideri demokrat dhe kryetarja e LSI-së