“O flori, po këtë punën e shqiponjës çe deshe? Ti mbahesh mend me zë dhe figurë për bllokun e zi”

Nga Artan Hoxha/

O flori, po kete punen e shqiponjes ce deshe…

Ti mbahesh mend, me ze e figure, per bllokun e zi(si blloku i zi i Eskobarit, atij te vertetit, jo ketij ish-drejtorit tend nga Delvina) jo per shqiponjen e zeze me dy koka mbi flamurin e kuq te kombit…

Andej nga zona jote, Skrapari, shqiponjes i thone thjeshte shqipe, dhe as plakat dhe as pulat nuk e ngaterrojne kurre korbin e Zi me SHQIPEN, sado i madh dhe i zi te jete korbi…