Ne po përjetojmë një shpërthim të vërtetë të depresionit në të gjithë botën dhe shumë pyesin çfarë çoi në këtë shpërthim? Sigurisht një shpjegim i detajuar i kësaj do të kërkonte shumë faqe. Megjithatë, ju ftoj të mendoni për këtë. Përgjigjet në jetë: -Kujtimet e hidhura nuk e riparojnë të kaluarën. -Trishtimi...
Një nga historitë më mbresëlënëse gjatë mbrëmjes së sotme në emisionin Soiree ishte ajo e një vajze ruse, Anna Laska, e cila për hir të dashurisë, la Londrën ku jetonte kur njohur bashkëshortin e saj dhe u zhvendos në Tiranë. “Unë e njoha bashkëshortin tim në Greqi, kur ishim...
Arritja e 30 viteve për një grua nënkupton hyrjen në një fazë të mrekullueshme të jetës së saj, në të cilën ajo mburret me karizmën, bukurinë. Burrat e dinë këtë mirë dhe kjo është arsyeja pse ata shpesh e humbin mendjen. Këto janë cilësitë që i duan tek gratë e kësaj...
Hulumtimet e reja nga Finlanda u përqendruan në zgjimin e hershëm. Ajo prek ushqimet e përditshme, sidomos mëngjesin si vaktin e parë të përditshëm. Rezultatet kanë treguar se qëndrimet më të gjata në mbrëmje, si dhe shkuarja vonë në shtrat çojnë në rrezik më të madh për obezitetin. Sipas studimit, shkuarja...
Çfarë ndodh kur klasa nuk ka numrin e duhur të nxënësve? Për të përmbushur numrin, një shkollë në Crets en Belledonne, ka regjistruar delet e fshatit. Deri më tani janë regjistruar në shkollën fillore 15 dele që kanë përmbushur kuotën e numrit të nxënësve. “Arsimi për fat të...
Së shpejti vjen stina e frutave, si: kumbull, pjeshkë, qershi, kajsi etj., ndaj ju bëj thirrje të gjithëve që të mos i hidhni bërthamat e këtyre frutave në mbeturina, por më mirë t’i lani, t’i thani në diell, t’i fusni në një qese letre dhe t’i mbani në makinë,...
Stilistët kanë guxuar tepër me modelin e fundit të veshjeve. Ekstravagante dhe shumë s*ksi. Ky është trendi më i fundit i pantallonave të tejdukshme stil kaubojs. Pantallonat e tejdukshëm janë ekspozuar nga faqja e njohur Fashion Nova dhe kushtojnë vetëm 19$. Por reagimet e klientëve kanë qenë kryesisht kundër, duke qenë se sipas...
Stilistët kanë guxuar tepër me modelin e fundit të veshjeve. Ekstravagante dhe shumë s*ksi. Ky është trendi më i fundit i pantallonave të tejdukshme stil kaubojs. Pantallonat e tejdukshëm janë ekspozuar nga faqja e njohur Fashion Nova dhe kushtojnë vetëm 19$. Por reagimet e klientëve kanë qenë kryesisht kundër, duke qenë se sipas...
Stilistët kanë guxuar tepër me modelin e fundit të veshjeve. Ekstravagante dhe shumë s*ksi. Ky është trendi më i fundit i pantallonave të tejdukshme stil kaubojs. Pantallonat e tejdukshëm janë ekspozuar nga faqja e njohur Fashion Nova dhe kushtojnë vetëm 19$. Por reagimet e klientëve kanë qenë kryesisht kundër, duke qenë se sipas...
Pagat më të ulëta në Europë e rajon, rendja drejt emigrimit dhe të ardhurat që marrin nga të afërmit jashtë, duket se i mbajnë shqiptarët me dëshirë jashtë tregut të punës. Më shumë se 31 popullsisë në moshë pune ( 15-64 vjeç) nuk ishte ekonomikisht aktive gjatë vitit 2018, çka...