Qytetarët shpërthejnë në ofendime ndaj Berishës: “Sali ty dhe Metës nuk...

Sali Berisha edhe këtë të dielë nuk i ka ndalur postimet ku akuzon qeverinë Rama. Ai ka publikuar një mesazh nga qytetari dixhital që...

“New York Times” në 1911: Shqiptarët, raca më e shkëlqyer në...

Më 21 maj të vitit 1911, prestigjiozja amerikane “New York Times” i kushtoi një artikull një vajze të re shqiptare që kishte marrë komandën...

Kërkesa e shqiptarëve të Amerikës për Epirin

“Paris-Midi” ka botuar, të dielën e 9 marsit 1919, në ballinë, një shkrim në lidhje me kërkesën e shqiptarëve të Amerikës drejtuar asokohe delegatëve...

Lularët, Monarët dhe “hamgazetarët ushtarë”

Nga Anri Bala Sot, mos u lodhni më kot të lexoni informacione që kanë interes dhe impakt për qytetarët! Sot e çdo ditë, mediat e...

Martesa ua shkurton jetën grave, por çfarë ndodh me burrat!

Martesa në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon jetën e grave, sipas studiuesve në Universitetin e Padovës. Sipas tyre, vdekshmëria midis grave të martuara është 23% më...

Ja çfarë përjetoni kur dikush ju thyen zemrën

Gjatë jetës të gjithë mund të përfballen me një fazë zhgënjimi dhe është person fatlum nëse ndonjë nuk ka pësuar asnjëherë thyerje zemre gjatë...